Bli ett Good Malmö företag

Good Malmö består av företag som vill göra Malmö ännu bättre. Vårt mål är att unga som idag står utanför arbetsmarknaden ska få ett jobb att gå till. Grundtanken är enkel: en person får ett jobb i ett år. Ett riktigt jobb - inte bidragsfinansierat eller projektbaserat.

Good Malmö är ett sätt för dig som arbetsgivare att bidra till minskade klyftor i Malmö, samtidigt du får in en ung och ambitiös ny medarbetare i din verksamhet. Vi hjälper dig att matcha ditt företag med rätt kandidat. Hittills har över 90 % av de talanger som företag rekryterat via oss gått vidare till tillsvidareanställning. Det visar hur noggrann vår matchning är.

Vi tror att Malmö är fullt av talanger som aldrig får chansen. Unga människor som inte har de nätverk som krävs för att bli upptäckta av det lokala näringslivet. Vi hjälper dem att komma i kontakt med företag och ger dem råd om hur de söker jobb. Drygt 100 unga malmöbor har fått jobb genom Good Malmö sedan vi startade.

Över 100 talanger har fått jobb!

I rekryteringsgruppen ingår Arbetsförmedlingen, Boost By FC Rosengård och Uppsök Malmö som alla har avdelat resurser som arbeta direkt med rekryteringen av kandidater till Good Malmö. Förutom hjälp med rekrytering erbjuds du och ditt företag en rad aktiviteter, med syfte att bygga kraftfulla nätverk som gynnar Malmö, malmöborna och företagen.

Good Malmö är ett näringslivsinitiativ som drivs av den privata stiftelsen Uppstart Malmö i samarbete mellan företag i Malmö, Malmö stad, region Skåne och Arbetsförmedlingen.